El COVB celebra la festivitat de Sant Francesc d’Assís, patró de la professió veterinària


25 de Octubre de 2019

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) va dur a terme el passat diumenge, 20 d’octubre, els actes de celebració del patró de la veterinària, Sant Francesc d’Assís, una festivitat que es commemora cada 4 d’octubre.

La jornada es va iniciar amb una eucaristia a la Parròquia de la Mare de Déu de Gràcia i Sant Josep (Josepets), en què també es va tenir un record per als companys difunts durant l’últim any: Pere Balfagón Esteban, Joan Baucells Pujol, Jordi Raventós Vilaplana, Sandra Bonich Joan, Josep M. Montaña Salvans, Ramon Nuri Sallés, Jesús Andonegui Sarasola, Ramon Mora Ventura, Àngel Casella Sitja, Manuel Pérez Garrido, i Rafel Mendieta Peñalosa.

Tot seguit, els participants van gaudir d’un dinar al restaurant Barceloneta, que va culminar amb el reconeixement als col·legiats veterans, el lliurament de medalles i el sorteig de premis. Aquest 2019, el Col·legi reconeix aquells col·legiats que ho són des de fa 50 anys ─Vicente Gaya Santiago, Francesc Lleonart Roca, Salvador Mota Martínez, Carlos Aldea Giménez i Joan Pons Benet─ i també aquells que s’han jubilat durant els darrers dotze mesos ─Amadeu Obach Vidal, Emili Revilla Vallbona, Francesc Verges Colomer, Jordi Esclusa Casamort, Salvador Perramon Carrió, Enrique Díez García-Olalla, Joan Puigbó Roca, Emili Gil Ventura, Jaume Serra Collell, Josep Reig Puigbertran, Antoni Fernández García, Ignacio Cera Raso, Ramon Fígols Rovira, Pere Viñeta Coma, Josep Carrera Mauri, Francesc Montasell Gel, Alejandro Sala Goron, Ferran Flo Torrell, Joan Garcés de Marcilla B., Xavier Lacueva Rodrigo, Abdon Blanco Moreno, Berenice Muria Torres, Ana Orlandi Morales i Elinor Clare McCartney­─.

El COVB porta a terme anualment aquests actes festius, al voltant de la data del patró dels veterinaris, per a posar en valor la gran tasca que duen a terme cada dia els professionals per a la salvaguarda de la salut i el benestar dels animals.

Les fotos de la jornada es poden trobar a la pàgina del Col·legi a FACEBOOK.