El COVB ofereix als col·legiats la possibilitat de desplaçar-se amb autocar a la manifestació del 17 de novembre a Madrid


25 de Octubre de 2019

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB), d’acord amb el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya i de manera coordinada amb els altres col·legis que l’integren, ofereix als col·legiats que ho desitgin la possibilitat de desplaçar-se amb autocar per participar en la manifestació en defensa de la professió veterinària convocada per al proper 17 de novembre a Madrid.

La manifestació començarà a les 12h, arrencarà des de la Puerta del Sol i avançarà pel centre de la capital fins arribar al Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social. L’autobús sortirà la matinada del mateix dissabte des de la seu del COVB (Av. República Argentina, 21-25) i tornarà al mateix punt dissabte a la nit. Els horaris específics del viatge es concretaran properament.

El Col·legi finançarà bona part del desplaçament i, per tant, el cost per aquells que hi vulguin assistir, serà de només 20 euros per persona. Les persones interessades a inscriure-s’hi han de contactar amb el Col·legi, abans del dia 6 de novembre, a través de l’adreça depformacio@covb.cat o del telèfon 93 211 24 66 (extensió 3).

Es pot descarregar informació relativa a la convocatòria AQUÍ.