El 14 de novembre, a Barcelona, lliurament de premis del 6è concurs de fotografia “La meva mascota”


11 de Octubre de 2019

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya lliurarà els premis del 6è Concurs de Fotografia “La meva mascota” el dijous, 14 de novembre, a les 19h, a la Biblioteca de Vallcarca-Penitents M. Antonieta Cot, situada al Pg. Vall d’Hebron 65-69.

El jurat del concurs, constituït per la Junta del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, amb representació dels col·legis veterinaris de les quatre demarcacions catalanes, escull novament el premi a la fotografia "més original" i el premi a la fotografia "més bonica", amb accèssits per a les dues modalitats del concurs.

Les fotografies premiades i una selecció de les millors obres que s’han presentat al concurs, formaran part d’una exposició que s’instal·larà amb caràcter itinerant a les demarcacions dels col·legis veterinaris de Barcelona, ​​Girona, Lleida i Tarragona, en els pròxims mesos.

Del 18 d’octubre al 17 de novembre es podrà visitar a la mateixa Biblioteca de Vallcarca-Penitents; del 18 de novembre al 20 de desembre es traslladarà a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB); del 3 al 29 de febrer serà al Campus Cappont de la Universitat de Lleida (UdL); del 2 de març al 20 d’abril es podrà veure a la Biblioteca Pública de Girona; i, finalment, Tarragona rebrà la mostra del 25 d’abril al 24 de maig de 2020, en un espai encara per confirmar.

Aquesta actuació s’emmarca dins de les campanyes de sensibilització i conscienciació de la població per a una tinença responsable dels animals de companyia.