Nou webseminar sobre l’impacte mediambiental de les produccions agroramaderes


07 de Octubre de 2019

Es farà el 29 d’octubre i anirà a càrrec de l’especialista Carmelo García Romero, membre del Cuerpo Nacional Veterinario i de la Real Academia Veterinaria

El dia 29 d'octubre, a les 14:30h i amb una durada de 90 minuts, el Consejo de Colegios Veterinarios de España i Grupo Asís oferiran el seminari Impactes mediambientals generats pels diferents models de producció agroramadera a nivell local i global.

Els objectius de la formació són donar a conèixer l'impacte negatiu que els sistemes ramaders poden tenir sobre el medi natural, depenent del tipus de producció, maneig del cicle de cria i tractament dels residus ramaders, i també valorar la innovació en el camp dels residus agroramaders per optimitzar la gestió integrada dels mateixos. Anirà a càrrec de Carmelo García Romero, llicenciat en Veterinària per la Universidad de Córdoba i doctor en Bioecologia i epidemiologia parasitària per la Universidad de León. Expert en gestió de programes d'I+D, ramaderia ecològica, salut i benestar, forma part del Cuerpo Nacional Veterinario des de 1980 i de la Real Academia Veterinaria des de 1996 i també és membre de la Sociedad Española de Agricultura Econlógica (SEAE), de la Asociació para el Desarrollo de la Ganadería Ecológica (ADGE) i de la Asociación de Periodistas Agrarios de España (APAE).

 

Més informació i inscripcions

Els participants que prenguin part en directe en aquest seminari obtindran un diploma d'assistència i, a més, tots els inscrits disposaran d'un enllaç on posteriorment podran veure l'enregistrament en diferit.

El cost d’inscripció és de 25 euros. El COVB, però, finança totalment la formació als primers 225 col·legiats inscrits. Aquells que desitgin apuntar-s’hi, ho han de fer a través de l'enllaç al seminari web del Grupo Asís fins que es completi l'aforament disponible.

 

Informació i inscripció al seminari web sobre produccions agroramaderes