El COVB proposa un seminari web al voltant de la reacció davant d’un pacient en shock


01 de Octubre de 2019

Es desenvoluparà el proper 8 d’octubre, l’impartirà l’especialista Cristina Fragío i tindrà una durada total de 90 minuts

El proper 8 d'octubre, a les 14:30h i amb una durada de 90 minuts ─aproximadament 60 minuts de ponència i 30 minuts de preguntes dels participants─, el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) i el Grupo Asís, proposen un nou webseminar sota el títol Maneig del pacient en shock.

Els objectius d'aquest seminari són ensenyar a reconèixer un animal en shock i quins paràmetres cal examinar i monitoritzar i, a més, aprendre a realitzar una revisió de la teràpia d'urgència per a la seva estabilització, descrivint la ressuscitació amb fluids, la possible aplicació de vasopresors i, si cal, antibiòtics i altres tractaments segons la causa desencadenant. Serà impartit per Cristina Fragío, llicenciada i doctorada en Veterinària per la Universidad Complutense de Madrid, professora de Patologia Mèdica i integrant del Servei d'Urgències, Hospitalització i Cures Intensives de Petits Animals de l'Hospital Clínic Veterinari d'aquesta mateixa universitat. Diplomada pel Col·legi Europeu d'Urgències i Cures Intensives Veterinàries (DipECVECC), ha estat membre fundador i de la junta directiva de l'European Veterinary Emergency and Critical Care Society (EVECCS) i directora del seu comitè científic.

 

Més informació i inscripcions

Els participants que prenguin part en directe en aquests seminaris obtindran un diploma d'assistència i, a més, tots els inscrits disposaran d'un enllaç on posteriorment podran veure l'enregistrament en diferit.

El cost d’inscripció a aquests dos seminaris és de 25 euros. El COVB, però, finança totalment la formació als primers 225 col·legiats inscrits. Aquells que desitgin apuntar-s’hi, ho han de fer a través de l'enllaç al seminari web del Gup Asís fins que es completi l'aforament disponible.

 

Informació i inscripció al seminari web sobre pacient en shock