La Facultat de Veterinària de la UAB celebra la graduació del 2019 amb la participació del COVB


02 de Juliol de 2019

Al voltant d’unes 500 persones, entre familiars, amics i professorat, van assistir a l’acte de graduació d’una nova promoció del Grau en Veterinària 2019 que va tenir lloc a l’Hotel Exe Campus de la UAB el passat dissabte 29 de juny.

La cerimònia va comptar amb la participació de la rectora de la UAB, Margarida Arboix; la degana de la Facultat de Veterinària, Maite Martín; els professors i les professores Xavier Such, Dolors Fondevila i Martí Pumarola; la vocal de Junta del COVB en representació del Col·legi, Marta Legido; així com els alumnes Clara Gustà i Ávaro Carrillo, en representació dels estudiants graduats.

Durant l’acte es van lliurar els premis extraordinaris als millors Treballs de Final de Grau, unes plaques realitzades pel COVB, que van ser per als alumnes graduats: Sergi Casabella Ramon, Hepzibar Clilverd Maymo i Francesc Gonzalez Solé.

Després de la cerimònia realitzada a l’Hotel Exe Campus de la UAB, les persones assistents es van desplaçar a la Facultat de Veterinària, on va tenir lloc una celebració final als jardins del deganat.