Nova jornada sobre veterinària i salut pública dedicada als gats ferals i les colònies urbanes


30 de Maig de 2019

La segona Jornada Veterinaris i Salut Pública, dedicada a “Gats ferals i colònies urbanes, un repte per a la professió”, tindrà lloc a la seu del COVB el proper dijous 6 de juny.

La segona Jornada Veterinaris i Salut Pública, organitzada per GIF-VET, Gestió Integral Felina Veterinària, programa impulsat pel Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, està dedicada a “Gats ferals i colònies urbanes, un repte per a la professió”.

La jornada dedicada a la conscienciació i el posicionament des del punt de vista veterinari davant l’existència de gats ferals i colònies urbanes, té com a objectiu implicar a les administracions i donar eines per poder actuar-hi professionalment. Els temes que es desenvoluparan giraran al voltant dels eixos professionals veterinaris de benestar animal, zoonosi i salut pública.

La jornada, destinada a veterinaris, les entitats de protecció, el personal de l’administració pública, els centres de recuperació de fauna silvestre, els estudiants de biociències, tindrà lloc a la seu del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona, el dijous 6 de juny de 9.30 a 14 hores.

El programa de la jornada compta amb la participació de Rebeca Garcia, presidenta de l’Associació de Veterinaris del Govern del Regne Unit i fundadora de “One Welfare”; Juan Carlos Ortiz, president de l’Associació Espanyola de Veterinaris Municipals; Marta Amat, del Departament de Ciència Animal i dels Aliments de la UAB; Natalia Jaraba, veterinària experta en Etologia Clínica i Benestar Animal; Luis Javier Yus, de l’Observatori Veterinari de Zoonosis; Veronica Araunabeña, de l’Observatori per a la Gestió Integral Felina (GIF-VET).

L’assistència és lliure, però, cal fer una reserva prèvia amb un missatge a l’adreça electrònica gatsferals.consell@veterinaris.cat. Places limitades.

Per a més informació, cal consultar el programa de la jornada