Jornada tècnica sobre aprofitament dels aliments i alimentació animal, al COVB el 13 de juny


27 de Maig de 2019

El DARP ha organitzat una jornada tècnica centrada en l’aprofitament dels aliments i l’alimentació animal, el pròxim 13 de juny a Barcelona. Hi participaran representants dels principals organismes del sector agroalimentari, tant públics com privats. L'activitat és gratuïta, però és necessari registrar-se.

En el marc del Pla estratègic de Recerca, Innovació i Transferència agroalimentària de Catalunya, el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya (DARP) ha organitzat una jornada tècnica sobre aprofitament dels aliments i alimentació animal, a la seu del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona, el pròxim 13 de juny, de 9.15 a 14 hores.

En aquesta nova edició dels Matins d'Innovació es presentarà el marc legislatiu actual, es donaran a conèixer experiències del sector i es debatrà sobre els reptes i oportunitats d’un possible canvi legislatiu que permeti incrementar l’ús d’excedents alimentaris per a l’alimentació animal.

Hi participaran representants d’alguns dels principals organismes del sector agroalimentari, tant públics com privats. Entre els ponents, hi haurà: Federico Sierra, responsable d’Economia Circular del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, i Elisenda Guillaumes, directora general d’Agricultura i Ramaderia del DARP.

Aquesta jornada organitzada pel DARP compta amb la col·laboració del COVB, Refresh, Asfac, Porcat, Promic Group, La Fageda i el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació.

La sessió és gratuïta, però cal inscriure's per telèfon, al 934092090, o correu electrònic, a l’adreça csolec@gencat.cat, indicant les dades personals. També es pot fer el registre a través del portal RuralCat: ruralcat.gencat.cat/inscripcionspatt

Programa de la jornada tècnica