El COVB organitza un curs a Barcelona sobre el maltractament en les clíniques veterinàries


26 de Maig de 2019

El COVB ha programat un curs d’Amazing Books que analitzarà els elements bàsics del maltractament animal en les clíniques veterinàries. Tindrà lloc a Barcelona el 26 de juny i serà gratuït per als col·legiats.

Amb el títol “Elements bàsics del maltractament animal en la clínica veterinària”, el COVB organitza un curs d’Amazing Books a Barcelona el 26 de juny, de 16 a 20 hores. Entre altres aspectes, abraçarà els tipus de conductes susceptibles de ser considerades maltractament, la figura del veterinari com a professional de la salut, la definició d’aquest concepte al codi penal i les lesions no accidentals (LNA).

El curs serà impartit, en castellà, per Alfredo Fernández Álvarez, doctor en Veterinària per la facultat de Medicina de la Universitat Complutense de Madrid i  membre de la comissió de deontologia del Consell General de Col·legis Veterinaris d’Espanya.

El curs tindrà lloc a la seu del COVB (avinguda de la República Argentina, 25, 08023 Barcelona). El Col·legi es farà càrrec de l’import de la matrícula dels seus membres. La inscripció per al públic general és de 42 euros.

 

Més informació i inscripcions al curs