Presentació al COVB del Màster en Assaigs Clínics Veterinaris de la Universitat Europea de Madrid


26 de Maig de 2019

El COVB acull la presentació del Màster Universitari en Gestió Integral de Assaigs Clínics Veterinaris, de la Universitat Europea de Madrid el pròxim 29 de maig. Està adreçat a graduats i llicenciats en programes de Ciències Biomèdiques i de Salut, com ara veterinaris, farmacèutics, biòlegs i biotecnòlegs.

La salut animal és fonamental per a l'obtenció d'aliments sans i segurs per al consum humà. Així mateix, és essencial per al desenvolupament de medicaments per controlar i tractar malalties veterinàries.

En aquest context, la recerca clínica veterinària es troba en plena expansió i demanda una gran quantitat de professionals especialitzats. Conscients del buit formatiu en aquest àmbit, la Escola de Postgrau de la Universitat Europea de Madrid ofereix el Màster Universitari en Gestió Integral d’Assaigs Clínics Veterinaris, amb la col·laboració de l’AEMPS i Veterindustria. Començarà a l’octubre i tindrà una durada de dotze mesos.

 

Un pla d’estudis únic

Es tracta del primer títol reconegut internacionalment en aquesta àrea. Està adreçat a graduats i llicenciats en programes de Ciències Biomèdiques i de Salut, com ara veterinaris, farmacèutics, biòlegs i biotecnòlegs.

El pla d’estudis aprofundirà en coneixements de gestió, planificació, desenvolupament tècnic dels protocols, maneig en camp dels animals, inspecció, etc. La formació és virtual en un 90%, per tant, és accessible per a treballadors en actiu. Les pràctiques tindran una durada d’una setmana i es faran en granges comercials i Centres de Recerca Animal.

La presentació tindrà lloc a la seu del COVB, el 29 de maig, a les 12 hores. L'accés és lliure fins que s'ompli la sala, però, per accedir-hi cal confirmar l’assistència a l’adreça electrònica proyectoveterinaria@universidadeuropea.es.

 

Per obtenir més informació, consulteu la guia del màster