Jornada sobre digitalització i 'big data' en la gestió sanitària de les explotacions ramaderes


16 de Maig de 2019

El Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació organitza una jornada per a millorar l'eficiència i la sanitat animal en les explotacions ramaderes mitjançant la digitalització i el big data, que tindrà lloc el 18 de juny a Madrid.

La irrupció de noves tecnologies i la ciència del big data permeten gestionar al moment gran quantitat de dades en les explotacions ramaderes amb les quals aquestes poden augmentar la seva productivitat. En aquest context, la Subdirecció de Sanitat i Higiene animal i Traçabilitat del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació ha programat una jornada per a donar a conèixer els recursos disponibles en aquest àmbit, que contribueixen a millorar l'eficiència i la sanitat animal de la producció ramadera.

La jornada tindrà lloc al Saló d'Actes del Ministeri (passeig Infanta Isabel, 1, 28071 Madrid), el 18 de juny, de 9 a 14.30 hores. La inscripció és gratuïta, però cal registrar-se prèviament mitjançant un formulari en línia. El termini d'inscripció està obert fins a omplir l'aforament.

 

Per a més informació consulteu el document de la jornada 

Formulari d’inscripcions