Inscripcions obertes per al seminari web dedicat als sistemes de producció sostenibles


04 de Maig de 2019

El Consell General de l'Organització Col·legial Veterinària, en col·laboració amb Grup Asís, organitza un nou seminari web sobre sistemes de producció sostenibles i alternatius, centrat en la producció ecològica i les races autòctones, el dijous 23 de maig, de 14.30 a 16 hores. El límit d'inscripcions en aquest seminari en línia és de 1.000 participants, moment en què es tancaran les inscripcions.

Amb el títol "Estudi i optimització de sistemes de producció sostenibles i alternatius: producció ecològica i les races autòctones", aquest seminari web  donarà a conèixer la importància de les races autòctones i locals en el model ecològic ramader, així com les seves potencialitats etològiques, funcionals, alimentàries i sanitàries que faciliten el cicle de cria. Durant la sessió, s’oferirà una visió global i integrada de la zootècnia ecològica: cicle de cria, tècniques de pasturatge i maneig alimentari.

El seminari web anirà a càrrec de Carmelo García Romero, llicenciat en Veterinària per la Universitat de Córdoba i doctor en Bioecologia i Epidemiologia Parasitària  per la Universitat de León. Des de 1980 forma part del Cos Nacional Veterinari, del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, i des de 1996, de la Real Academia de Ciencias Veterinarias.

La durada del seminari web serà de 90 minuts aproximadament (60 minuts de xerrada i 30 minuts per contestar preguntes dels assistents). A més del ponent, la sessió comptarà amb un presentador i un moderador que donaran suport tècnic durant la sessió.

 

Inscripcions i més informació

Es recomana formalitzar la inscripció amb temps suficient per assegurar-se una plaça. Els col·legiats que desitgin inscriure’s, ho hauran de fer a través del següent enllaç fins al dimecres 22 de maig o fins que es completi l'aforament: http://formacion.grupoasis.com/curso/1111-produccion-ecologica/  

Els participants que assisteixin en directe obtindran un diploma d'assistència. Totes les persones inscrites disposaran d'un enllaç on podran consultar l'enregistrament en diferit.