Inscripcions obertes per al seminari web 'El veterinari com a assessor en matèria de Condicionalitat' 30 d'abril


15 de Abril de 2019

El Consell General de Col·legis de Veterinaris, en col·laboració amb Grup Assís, organitza al seminari web  'El veterinari com a assessor en matèria de Condicionalitat', el dimarts 30 d'abril, de 14.30 a 16.00 hores. El límit d'inscripcions a aquest seminari en línia és de 1.000 participants, moment en què es tancaran les inscripcions.

Amb el títol "El veterinari com a assessor en matèria de Condicionalitat", aquest seminari web abordarà els requisits i normes del sistema de Condicionalitat de la PAC que afecten les explotacions ramaderes i com els veterinaris poden assessorar els seus clients. Durant la sessió, es farà un repàs del sistema de Condicionalitat de la PAC implantat en 2015 i es prendrà consciència de la tasca del veterinari com a assessor dels ramaders. Alhora, proporcionarà els assistents pautes pràctiques aplicables a les explotacions.

El seminari web anirà a càrrec de Natalia Eisenberg Plaza, llicenciada en Veterinària per la Universitat Complutense de Madrid. Va treballar com a veterinària clínica, primer a Espanya i després de realitzar una estada en The Ohio State University (EUA), va decidir fer el salt a Gran Bretanya, on va ser directora d'un hospital veterinari a Londres. En l'actualitat, treballa en l'Àrea de Condicionalitat del Fons Espanyol de Garantia Agrària OA, del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, en el disseny i aplicació de la Condicionalitat a nivell nacional, i participa com a experta en les diferents reunions amb les institucions comunitàries.

La durada del seminari web serà de 90 minuts aproximadament (60 minuts de xerrada i 30 minuts per contestar preguntes dels assistents).

Inscripcions i més informació

Es recomana formalitzar la inscripció amb temps suficient per a assegurar-se una plaça. Els col·legiats que desitgin inscriure's, ho hauran de fer a través del següent enllaç fins al 29 d'abril:

http://formacion.grupoasis.com/curso/1106-el-veterinario-como-asesor-en-materia-de-condicionalidad/#!/inscripcion

Els participants que assisteixin en directe obtindran un diploma d'aprofitament. Totes les persones inscrites disposaran d'un enllaç on posteriorment podran consultar l'enregistrament en diferit.