Jornada tècnica de capacitació per a la identificació d’èquids, el 25 d’abril a la UAB


10 de Abril de 2019

El 25 d’abril tindrà lloc a la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona la jornada tècnica “Autorització de veterinaris per a la identificació d’èquids a Catalunya”.

Els veterinaris que identifiquen èquids han d’estar col·legiats i obtenir una autorització expressa del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya. Es tracta d’una formació necessària per a tots aquells professionals veterinaris que identifiquin cavalls, ases o zebres en l’exercici de les seves funcions.

L’objectiu de la sessió és donar a conèixer el nou protocol de gestió i la normativa per a portar a terme a aquesta tasca. La pròxima convocatòria per obtenir aquesta capacitació serà el 25 d’abril a la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

Més informació i inscripcions

L’assistència a la jornada és gratuïta, per participar-hi només cal que les persones interessades s’inscriguin. En el cas del COVB, cal enviar un correu electrònic a depformacio@covb.cat o formacio@covb.cat o trucar al telèfon 932112466 (ext. 3) i indicar el nom, els cognoms i el número de col·legiat.

Document de les jornades