Notícies

Alerta de retirada dels medicaments veterinaris Mastermix Cotrisul, Cristacid Premix i Solemix Doxicilina

23 de Maig de 2018

El Servei d'Alimentació Animal i Seguretat de la Producció Ramadera del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya informa de l’alerta de retirada del mercat dels medicaments veterinaris Mastermix Cotrisul, Cristacid Premix i Solemix Doxicilina.

Llegir més >

Jornada tècnica sobre la gestió de l'escuat en porcí a Vic

17 de Maig de 2018

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) i l'Associació Catalana de Productors de Porcí - Porcat, organitza una jornada tècnica d'interès veterinari sobre "La gestió de l'escuat en porcí" el proper 23 de maig a Vic (Osona).

Llegir més >

Barcelona acull el World Veterinary Association Congress els dies 6, 7 i 8 de maig

03 de Maig de 2018

El WVAC 2018 està organitzat per l'Associació Mundial Veterinària (WVA) amb la col·laboració de l'Organització Col·legial Veterinària d'Espanya (OCV). El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya organitza un Acte de la Veterinària Catalana al Born CCM, el dissabte 5 de maig, en el marc del congrés mundial.

Llegir més >

Seminari en línia sobre les claus per abordar la uveïtis anterior en el gos i el gat

04 de Maig de 2018

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB), en col·laboració amb Grup Asís, organitza un seminari en línia sobre les "claus per abordar la uveïtis anterior en el gos i el gat, el proper 15 de maig, a les 14.30 hores. El COVB subvenciona la inscripció gratuïta de 225 col·legiats, dins el programa de formació continuada.

Llegir més >

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya convoca el 5è Concurs de Fotografia ‘La meva mascota’

26 de Abril de 2018

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya convoca la cinquena edició del Concurs de Fotografia "La meva mascota", obert a la partició de qualsevol persona interessada i amb premis per a les fotos "més original" i "més bonica".

Llegir més >