Notícies

Curs d’habilitació veterinària per al desplegament del programa sanitari de les abelles

21 de Juny de 2017

El Servei de Prevenció en Salut Animal de la Generalitat de Catalunya organitza un curs per a l’habilitació de veterinaris interessats en l’execució del programa sanitari de les abelles els propers dies 27 i 29 de juny a l’ECA de Santa Coloma de Farners.

Llegir més >

Assemblea General de Col·legiats pel proper 28 de juny

10 de Juny de 2017

El passat 23 de maig, la Junta de Govern del COVB va convocar la celebració de l'Assemblea General de col·legiats per al dia 28 de juny de 2017 a la sala d'actes del COVB. S'ha programat l'Assemblea Extraordinària en primera convocatòria a  les 20 hores i a les 20.30 en segona convocatòria i l'Assemblea Ordinària per a les 20.45 en primera convocatòria i a les 21.15h en segona convocatòria.

Llegir més >

El Cercle de Salut organitza un acte per abordar el futur de l’Agència Europea del Medicament

06 de Juny de 2017

El Cercle de Salut ha organitzat una sessió per valorar l’impacte que pot tenir en els professionals, les institucions sanitàries i la industria farmacèutica la instal·lació de l’Agència Europea del Medicament (EMA) a Barcelona.

Llegir més >

La Generalitat elabora una nota informativa amb recomanacions sobre l’ús del formaldehid als centres sanitaris

29 de Maig de 2017

La Secretaria de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya ha emès una nota informativa amb recomanacions de l’ús del Formaldehid als centres sanitaris. La nota fa referència a la Resolució 287/XI del Parlament de Catalunya, sobre la limitació de l’ús del formaldehid als centres sanitaris dependents de la Generalitat, de 22 de setembre de 2016.

Llegir més >