Notícies

Noves mesures del COVB per impulsar l’accés a un treball digne de la professió veterinària i a noves sortides professionals

03 de Agost de 2017

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona ha aprovat noves mesures per donar resposta als reptes i necessitats que planteja actualment la professió veterinària.

Llegir més >

Els veterinaris continuem col·laborant amb la Generalitat per la cessió de dades de l'ANICOM

02 de Agost de 2017

El Consell de Col·legis Veterinaris vol continuar col·laborant amb la Generalitat per la cessió de dades de l'ANICOM. Així s'ha establert aquest mes de juliol en reunions de treball que ha mantingut el Consell i la Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural.

Llegir més >

El Ministeri elabora un document amb instruccions sobre el passaport de mascotes

21 de Juliol de 2017

El Servei de Prevenció en Salut Animal, del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya ha informat del document que ha realitzat la Subdirecció General de Sanitat, Higiene Animal i Traçabilitat del Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient amb instruccions per a l’elaboració del passaport de mascotes.

Llegir més >

Nou reglament de la UE sobre controls oficials

02 de Agost de 2017

El Consell i el Parlament Europeu han publicat el nou Reglament d’abast en la Unió Europea que regula els controls oficials amb l’objectiu de potenciar i reforçar el sistema de la UE com a referència internacional en la integració de les normes que afecten a tota la cadena agroalimentària.

Llegir més >

La Facultat de Veterinària de la UAB celebra la graduació de la tercera promoció en veterinària

13 de Juliol de 2017

Al voltant d’unes 500 persones, entre familiars, amics i professorat, van assistir a l’acte de graduació de la tercera promoció del Grau en Veterinària 2012-2017 que va tenir lloc a l’Hotel Campus de la UAB el 24 de juny.

Llegir més >