Notícies

La participació de la Grossa de Cap d’Any repartida pel COVB resulta premiada amb 3 euros

16 de Gener de 2019

El número 62099 ha resultat premiat, el que suposa el repartiment de 3 euros per participació del COVB. El cobrament en efectiu d’aquest premi es pot realitzar a la seu del Col·legi presentant la participació original.

Llegir més >

La Unió Europea actualitza la normativa de medicaments veterinaris i pinsos medicamentosos

11 de Gener de 2019

La Unió Europea ha publicat els nous reglaments sobre medicaments veterinaris i pinsos medicamentosos, d'aplicació a partir del 28 de gener de 2022, i que substitueixen la normativa anterior sobre els mateixos àmbits d’actuació.

Llegir més >

El Zoo de Barcelona consolida la reintroducció i conservació de la gasela dorcas al Senegal

10 de Gener de 2019

L'activitat del Zoo de Barcelona, després de deu anys de cooperació amb el Senegal, han consolidat la reintroducció i conservació de la gasela dorcas, gairebé extingida al seu hàbitat natural. Un projecte que no hauria estat possible sense el treball i la dedicació dels veterinaris del Zoo de Barcelona.

Llegir més >

La Festa del Patge reuneix els més petits de casa al COVB

10 de Gener de 2019

El grup musical Lali BeGood va presentar el seu nou treball en la celebració de la Festa del Patge del COVB el 3 de gener. Els més petits van portar la carta als Reis d’Orient i van berenar en una festa en què també es van lliurar els premis del concurs de dibuix i fotografia Animalart.

Llegir més >

Els veterinaris s’ofereixen a formar a la Guàrdia Urbana per millorar el tracte amb animals

07 de Gener de 2019

La proposta, presentada a l’Ajuntament de Barcelona, té com a objectiu capacitar els agents de la Guàrdia Urbana perquè resolguin les possibles situacions de crisi amb animals des del coneixement del comportament i el respecte absolut pel benestar animal.

Llegir més >