Notícies

L’Assemblea General Ordinària del COVB aprova la gestió econòmica i d’activitats del 2017

30 de Juny de 2018

L’Assemblea General Ordinària del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) es va celebrar el passat 20 de juny de 2018 amb l’objectiu principal de tancar l’exercici 2017 i fer balanç de la feina feta durant el primer semestre d’aquest any.

Llegir més >

El COVB convoca una sessió informativa sobre el nou Reglament General de la Protecció de Dades

21 de Juny de 2018

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) ha organitzat una sessió de informativa dedicada al nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD). La sessió, que tindrà lloc a la seu col·legial el proper dimarts 26 de juny, a les 21 hores, anirà a càrrec de Lant Advocats.

Llegir més >

Píndola formativa de l'AVHiC al COVB dedicada al Sistema APPCC: els prerequisits

04 de Juny de 2018

L’Associació de Veterinaris i Higienistes de Catalunya (AVHiC) ha organitzat la píndola formativa "Introducció al Sistema APPCC: els prerequisits", que tindrà lloc al Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB), el proper dimarts 12 de juny de 15.30 a 18.30 hores.

Llegir més >

Acord exclusiu del COVB i Lant Advocats per als veterinaris col·legiats de Barcelona

29 de Maig de 2018

Abans del 25 de maig professionals i empreses han d'adequar-se al nou Reglament General de Protecció de Dades. Per facilitar-ho, el COVB ha establert un acord amb Lant Advocats, que han desenvolupat una nova aplicació específica per atendre les necessitats i els riscos dels veterinaris que permet realitzar el canvi al nou Reglament de manera senzilla i econòmica. L’oferta inclou una assegurança de protecció de dades.

Llegir més >