Notícies

El proper 10 de juny, seminari web ‘Benestar animal en nuclis zoològics'

28 de Maig de 2020

El proper dia 10 de juny, a les 14:30h i amb una durada de 90 minuts, el Consejo de Colegios Veterinarios de España i el Grupo Asís proposen el webseminar 'Benestar animal en els nuclis zoològics'.

Llegir més >

Documentació complerta de l'estudi de la infecció amb SARS-CoV-2 en gossos i gats a Catalunya

27 de Maig de 2020

Us adjuntem novament  la documentació actualitzada per participar en l´estudi que  el Consell de Col·legis de Veterinaris de Catalunya (CCVC) i els quatre Col·legis de Catalunya, juntament amb IRTA-CReSA (Centre de Recerca en Sanitat Animal (CReSA) de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)), amb qui  volem iniciar un estudi per detectar casos d’infecció amb SARS-CoV-2 en gossos i gats a Catalunya.

Llegir més >

Ja està disponible per a la seva consulta el nou Pla de Gestió de Control del Porc Vietnamita a Catalunya

26 de Maig de 2020

La Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha finalitzat l’elaboració del nou Pla de Gestió de Control del Porc Vietnamita a Catalunya.

Llegir més >

Possibilitat recollida de comandes al COVB

26 de Maig de 2020

En primer lloc, desitgem que tots els col.legiats i col·legiades, i les vostres famílies, estigueu bé de salut.

Llegir més >

El COVB celebra que l’OMS hagi incorporat dos investigadors veterinaris catalans al grup de recerca contra el coronavirus

26 de Maig de 2020

Joaquim Segalés i Júlia Vergara-Alert, investigadors de l’IRTA-CReSA, s’han sumat al grup de treball sobre models animals de la COVID-19, fet que posa de manifest la important tasca que s’està fent en aquest àmbit a casa nostra

Llegir més >