Notícies

Medicació i rehabilitació equina al COVB a càrrec de veterinaris especialistes en èquids

16 de Gener de 2018

L’Associació de Veterinaris Especialistes en Èquids (AVEE) organitza una jornada amb dos temes importants per al benestar i l’atenció dels equins: la medicació i prescripció en clínica equina; i la rehabilitació de lesions múscul-esquelètiques: plans de treball i teràpia en funció de la disciplina.

Llegir més >

L’AVHIC ofereix una nova píndola formativa sobre “els paràsits en els productes de la pesca”

15 de Gener de 2018

L’Associació de Veterinaris i Higienistes de Catalunya (AVHIC), amb la col·laboració i el suport del COVB, ofereix una nova píndola formativa per abordar la problemàtica dels paràsits en els productes de la pesca, el proper dimarts 30 de gener, de 15.30 a 18.30 hores.

Llegir més >

Els principals reptes de la professió veterinària per al 2018

30 de Desembre de 2017

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya (CCVC) ha elaborat una sèrie de reptes per al 2018. Aquests reptes estaran presents i es debatran al 34è Congrés Mundial de Veterinària - WVAC 2018 que tindrà lloc a Barcelona del 5 - 8 maig de 2018.

Llegir més >

L’àrea de Benestar Animal de la Comissió Europea explica com resoldre les mossegades de cues entre els porcs

11 de Gener de 2018

La Comissió Europea ha publicat un document adreçat a ramaders i un vídeo d’una experiència a una explotació a Finlàndia que explica com evitar la caudofàgia o les mossegades de cues entre els porcs.

Llegir més >

El grup musical Lali BeGood actuarà en la celebració de la Festa del Patge del COVB el dijous 4 de gener

30 de Desembre de 2017

L’inici del 2018 es viurà al Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) amb la tradicional Festa del Patge el proper dijous 4 de gener, a la tarda. La festa, organitzada pensant amb els més petits, inclou un final de festa amb berenar i la música de Lali Begood.

Llegir més >