Notícies

L’Institut d’Estudis Catalans acull la jornada sobre benestar dels peixos 2019

22 de Maig de 2019

La Universitat Autònoma de Barcelona, la Societat Catalana de Biologia, la XRAq - Xarxa de Referència de R+D+I en Aqüicultura de la Generalitat de Catalunya i Healthiest Fish - Red de Bienestar y Estrés en Peces organitzen una jornada d’interès veterinària el proper 26 de juny, de 9 a 17 hores a Barcelona.

Llegir més >

Jornada sobre digitalització i 'big data' en la gestió sanitària de les explotacions ramaderes

16 de Maig de 2019

El Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació organitza una jornada per a millorar l'eficiència i la sanitat animal en les explotacions ramaderes mitjançant la digitalització i el big data, que tindrà lloc el 18 de juny a Madrid.

Llegir més >

L’AVHIC organitza una conferència sobre seguretat alimentària a Girona

15 de Maig de 2019

L’Associació de Veterinaris i Higienistes de Catalunya (AVHIC), amb la col·laboració del COVB, ha programat una conferència sobre la percepció i la realitat dels riscos de la seguretat alimentària, centrada en el paper dels mitjans de comunicació.

Llegir més >

La nova normativa sobre el control horari també afecta als centres i els professionals veterinaris

15 de Maig de 2019

Totes les empreses tenen l'obligació de tenir un control efectiu de les hores que treballen els empleats, sota pena de multa de fins a 6.250 euros. El control de jornada laboral és d’obligat compliment des del 12 de maig de 2019, tant per als centres i les clíniques veterinàries, com per als professionals veterinaris autònoms que tinguin treballadors a càrrec.

Llegir més >